Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u gewoon meer informatie over onze producten en diensten? We staan klaar om u te helpen! Hier zijn verschillende manieren waarop u contact met ons kunt opnemen:

Klantenservice:

Onze vriendelijke klantenservicemedewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste sandaletten, tassen, laarzen, slippers of jassen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op [telefoonnummer] tijdens onze openingstijden. We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, van [openingstijden].

E-mail:

Als u liever per e-mail contact met ons opneemt, kunt u een bericht sturen naar [e-mailadres]. We streven ernaar om binnen [tijd] te reageren en zorgen ervoor dat al uw vragen zo snel mogelijk worden beantwoord.

Online contactformulier:

Op onze website kunt u ook gebruikmaken van ons online contactformulier. Ga naar de “Contact” pagina en vul het formulier in met uw naam, e-mailadres, onderwerp en uw bericht. We zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Sociale media:

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, aanbiedingen en evenementen. U kunt ons vinden op [social media platforms] onder de gebruikersnaam [gebruikersnaam]. Stuur ons gerust een privébericht of laat een reactie achter, en we zullen zo snel mogelijk reageren.

We horen graag van u en streven ernaar om u de beste service te bieden. Bij Dapper Shoe waarderen we onze klanten en doen we er alles aan om aan uw behoeften te voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag verder.

Bedankt voor uw interesse in Dapper Shoe!